Мій виноград або Shateu La Serpent
ТалісМанн))) в селі - залишки після нальотів дітей та птахів)
"кишмиш" Бажена - пасинковий врожай і двократна обробка ГК(30мг/л) і РРР(10мг/л) зняв 10.09.17
"кишмиш" Бажена - пасинковий врожай і двократна обробка ГК(30мг/л) і РРР(10мг/л) зняв 10.09.17
Посилка із Бочковців Хотинського р-ну. Мав бути дворічний фундук. А отримав ось таке- коренів  кіт наплакав.
Посилка із Бочковців Хотинського р-ну. Мав бути дворічний фундук. А отримав ось таке- коренів  кіт наплакав.
Аркадія 4 вегетація є три таких мясистих зони квадратних в поперечному перерізі, з короткими міжвузлями і массивними в перерізі. Поліплоідія чи що?...
Аркадія 4а вег. пагін просто взяв і закінчився О_О і почав рости пасинок)
Замість вуса пасинок - Аркадія 4 вегетація
Такого фігового запилення в мене на Лідії ще не було - і так всі грона(
Кодрянка 2а вегетація - квітчочки є а не цвіте(
Ap8VRdmhK Q
Em1D8VwaAOk
MsEpkaagruM
tkMAXVmEIZY
4O2ej XmDFs
Гевюрцтрамінер в перших числах січня: залив водою, важкий грунт, попік препаратами через незнання що справді з кущем, пару корінців потихеньку...
Гевюрцтрамінер в перших числах січня: залив водою, важкий грунт, попік препаратами через незнання що справді з кущем, пару корінців потихеньку...
Доволі незвичайна ягода Ізабелли, прямо сіамські близнюки: мутація або тетраплоїдія, жаль я її з"їв :)
Ягоди Аркадії. Дуже солодкі були
Найбільша ягода Талісману, як виявилося ніяка це не Аркадія))))  Попередньо була потрійна обробка ГК
Гроно Тимура, як виявилося Аркадії . Визрів на Спаса) 
Все-таки на Полонському базарі мене 4 роки тому хтось надув///

| Довідка | Правила форума | Теги тем | Керівництво форуму | Зворотній зв'язок.
© форум-виноград, при передруку та цитуванні активне гіперпосилання обов'язкове | Powered by vBulletin® Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

vBulletin Optimisation by vB Optimise.