Довідка |
Календар |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Старожил
Адреса: УКРАЇНА,Львівська обл.
Репутація: 3474
|
Нектарин Флеминг Фьюри PF-11 - линейка персиков и нектаринов серии Флемингов. Селекция США.
Плоды крупные, на 80% покрыты красным румянцем. Форма плодов - яйцевидная, некоторые плоды шарообразные. Присутствует некая асимметрия в форме плодов. Созревание в конце июля (-5 от Rh) в условиях Запорожской обл. Мякоть желтая, очень сочная, тающая, волокнистая. Вкусовые качества высокие. Плоды достаточно долго сохраняются на дереве и не портятся. Кожица довольно толстая. Сорт средней силы роста.
12 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#2 | ||
|
|||
Заблокирован
Адреса: Caucasus, Россия,
Репутація: 5960
|
не нашел подходящую тему, поэтому оставлю здесь про нектарин Флеминг Фьюри PF-11
Поспел 10-12 июля, хотя по описанию спеет в начале августа(а может пересорт?),вкус изумительный, мякоть желтая, волокнистая, косточка фри, в послевкусье, как бы немного вяжет, но это придает пикантность. Плоды весом 180-200г, очень привлекательные на вид. К сожалению фото нет по той причине, что детвора смела весь урожай за один присест. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Завсідник
Адреса: Ивано-франковская обл
Репутація: 1044
|
Шото негусто по етому сорту.Купил весной саженец,а обрезаний прирост привил окулировкой 6 апреля,думаю информации будет скоро побольше.
5 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Старожил
Адреса: Киев
Репутація: 52151
|
|
|||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#5 | ||
|
|||
Ушел в вечность
Адреса: Ирпень, Киевской обл.
Репутація: 417
|
Чекаю перше плодоношення. В кінці сезону буде інформація.
|
||
![]() |
6 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#7 | ||
|
|||
Подаючий надії
Адреса: Никополь Украина
Репутація: 588
|
|
||
![]() |
7 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#8 | ||
|
|||
Освоївся
Репутація: 221
|
Посадив осінню 2019 року біля Львова 7 дерев нектарина PF-11. Підщепа манджурка.
Після зими з 3 тижнями температури -30С одне з 7 дерев не проснулось. В порівнянні з іншими персиками починають цвисти на тиждень раніше. Також, набагато менше хворіють курчавістю чи клястероспоріозом. В липні 2021 дали перші сигналки і маленький урожай в 2022. В 2021 урожай був всередині липня, а в 2022 — в серпні. Загалом — тиждень після Білого Наливу. Плоди невеликі (фото PF-11 General), дуже соковиті, солодкі. Шкірка з’їдається, хоч і трошки гірчить. Колір шикарний, насичено червоний. Самі плоди вагою 60-80грам, кісточка — 4-5 грам. З особливостей, їх дуже люблять птахи і клюють по троху. Плоди добре тримаються на дереві і не опадають — в мене витримали ураган в липні, 2 грози в серпні. Згниє, але на дереві! Загалом, це гарний нектарин для присадибної ділянки. Невеликі плоди, зручний в догляді, смачний. |
||
![]() |
9 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Прибув
Адреса: Львів
Репутація: 28
|
Цитата:
Доброго дня,дуже мало інформації про цей сорт,як він себе показує,чи стали плоди крупніші,солодші? Чи стійкий цей сорт до гнилей? Чи змінився смак? ![]() |
|||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#10 | ||
|
|||
Освоївся
Репутація: 221
|
Цитата:
В мене в саду близько половини плодів PF-11 гниє на гілках. Думаю що це особливість сорту. Маю ще 5-6 інших сортів персика і такого не помічав. Сьогодні зірвав і викинув 7 гнилих плодів і всі з PF-11. З особливостей, PF-11 цвите і розпускається на тиждень раніше інших персиків. Так, як обробляю я всі персики разом, то в PF-11 всі обробки спізнюються на тиждень. Можливо це і є причиною малого урожаю. Маю підозру, що PF-11 краше себе проявляє в південних регіонах. А для мого саду Мостиський Надранній буде більш ефективним використанням площі. |
||
![]() |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
PF 24-007 Флемінг Ф'юрі (PF 24-007 Flamin' Fury) | Сорти персика | |||
PF 23 Флемінг Ф'юрі (PF 23 Flamin' Fury) | Сорти персика | |||
PF 5B Флеминг Фьюри (PF 5B Flamin' Fury) | Сорти персика | |||
PF 24-C Колд Харди Флеминг Фьюри (PF 24-C Cold Hardy Flamin' Fury) | Сорти персика | |||
PF 19-007 Флемінг Ф'юрі (PF 19-007 Flamin' Fury) | Сорти персика |