Довідка |
Календар |
|
Семінари та зустрічі (виноград, вино) Виставки, семінари, ярмарки, зустрічі та конференції з винограду, виноробства, вина, садівництва. |
Відповідь |
Опції теми |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Старожил
Реєстрація: 21.11.2010
Адреса: Николаев, Украина
Повідомлень: 995
Записів у блозі: 2
Репутація: 16706
|
Семінар проводиться в рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (УПБРП)
До участі запрошуються середні, малі та дрібні виробники столового винограду, які прагнуть отримати більший прибуток від його збуту Дата: 11 березня 2016 р. Час проведення: 10.00 – 16.00 Місце проведення: Конференц-зал готелю «Нікотель», Проспект Центральний (раніше – Проспект Леніна), 120, м. Миколаїв Партнери з проведення заходу: • Благодійний фонд ЛАСКА • Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації • Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства» ім. В.Є.Таїрова • Фермерське господарство «Владам» Програма заходу: 09.30 – 10.00 Реєстрація учасників. Ранкова кава. 10.00 – 10.15 Відкриття. Привітання від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва. 10.15 – 11.30 Етапи та ключові компоненти побудови економічно сталого збутового ланцюжка "Виробник"=>"Трейдер"=>"Кінцевий споживач" на прикладі столового винограду. Перспективи виробництва столового винограду в Україні. Прибуток або хобі? Доповідач: Сергій Потапов, менеджер з розвитку плодоовочевого бізнесу УПБРП 11.30 – 11.45 Бізнес-модель «канвас», яка допомагає краще зрозуміти реалії сучасного ринку. Доповідач: Людмила Руденко-Кардаш, бізнес-тренер, консультант УПБРП 11.45 – 12.15 Співпраця малих та дрібних виробників плодоовочевої продукції з супермаркетами. Доповідач: Наталія Кононенко, директор супермаркетів NOVUS, м. Миколаїв 12.15 – 13.00 Перерва на каву та неформальне спілкування. 13.00 – 13.45 Столовий виноград України – сортові ресурси та перспективи виробництва та споживання. Доповідач: Людмила Герус, старший науковий співробітник відділу генетики, селекції та ампелографії Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства» ім. В.Є.Таїрова, кандидат сільськогосподарських наук 13.45 – 14.30 Оптимізація продуктивності та якості столових сортів винограду. Доповідач: Андрій Штирбу, кандидат біологічних наук, завідувач відділу виноградарства Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства» ім. В.Є.Таїрова 14.30 – 15.15 Поради від фахівців-практиків з дотримання ефективних технологій вирощування столового винограду. Консультанти: фахівці Фермерського господарства «Владам». 15.15 – 15.30 Підведення підсумків семінару. 15.30 – 16.00 Неформальне спілкування. Реєстрація для участі в семінарі відбувається до 16.00 10-го березня за телефонами 093-1045374; 067-892-0730; 066-3704981 або за електронною адресою rudenkokardash@gmail.com Контактна особа: Людмила Руденко-Кардаш
__________________
3аходьте у гості на Фейсбук: https://www.facebook.com/krinitskiy.oleg |
|||
![]() |
5 користувача(ів) сказали дякую: |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Весна 2016 г. - Зима 2016/2017 гг. | Сезон виноградаря | |||
Семінар: «Виноградарство: хобі чи бізнес в сучасних ринкових умовах» 17 січня 2016 р. | Семінари та зустрічі (виноград, вино) | |||
Як зробити кільчеватор для розмноження винограду | Питання новачків |