Довідка |
Календар |
![]() |
#1 | ||
|
|||
Новачок
Адреса: крым , бахчисарайский район
Репутація: 48
|
все привет помогите определить сорт персика ! созревание во второй - третьей декаде июля в Крыму , соцветия колокольчиковые ,мякоть желтая от косточки отделяется , саду лет 35-40 значит старый сорт ! очень урожайный требует нормировки и прореживания опушен средне ! если какие то вопросы есть спрашивайте !) всем спасибо заранее
|
||
![]() |
Користувач сказав дякую: |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Член Клуба виноградарей и садоводов
Адреса: м.Покров Дн-ської обл.
Репутація: 57982
|
Прошу допомоги у товариства прихильників вирощування персиків.
Пару тижнів тому купив в Нікополі на базарі два персика.Донат і нектарин з невідомою назвою. Купляв не собі,просив товариш,якого назви не цікавлять,головне смак та зовнішній вигляд.Для себе так не купляю,але товариш дуже вже просив. Вийшло так,що довелось саджанці залишити собі.Буває,я його розумію,при виникших обставинах йому не до персиків. У цього продавця вже купляв Сатурн,претензій до сортності і якості саджанця не маю,вже два роки смакуємо смачнючими персиками. Підписував він маркером прямо по стовбуру,я не звертав уваги на сам процес. Позавчора висаджував деревця з прикопу на постійне місце,і побачив таке.Назву нектарина не зміг ідентифікувати. Можливо,в когось є якісь варіанти? |
|||
![]() |
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Місцевий
Адреса: Полтавская обл.
Репутація: 2249
|
|
|||
![]() |
6 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#4 | |||
|
||||
|
Скоріш за все,що не він.
Просив саме нектарин.Два персики у товариша вже посаджені минулоріч,а саме інжирного і нектарина в нього немає.Цього року пару разів зірвав йому по відерцю свого Сатурна і трохи свого нектарина Нікітський-85,то вони дуже сподобались йому та його сім"ї. Моєму нектарину залишилось жити рік-два,його вбивають гриби та клястероспоріоз,та й моніліоз на ньому постійний гість.Клястер і монілію я стримую,а от з грибами складніше,то буде заміна.Оскільки Нікітський-85 подобається нам смаком,строками та зовнішнім виглядом,посадив нонейма на підтримку помираючого. |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Місцевий
Адреса: Полтавская обл.
Репутація: 2249
|
Это единственный из известных мне персивов, и нектаринов заканчивающихся на ви, а ви - это единственное что я смог разобрать из надписи на вашем саженце.
|
|||
![]() |
5 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Модератор
Адреса: Вінниця
Репутація: 86719
|
5 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Старожил
Адреса: Киев
Репутація: 52151
|
Цитата:
|
|||
![]() |
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#8 | |||
|
||||
|
Цитата:
Цитата:
Дякую всім небайдужим,хто відгукнувся. Якщо навіть це не Супер Квін,а Сноу Квін,я не буду розчарований.Судячи з відео ,обидва сорти достойні,точно будуть не гіршими за мій Нікітський-85. ![]() Останній раз редагувалося SVoronkin; 01.12.2021 в 21:02. |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Місцевий
Адреса: Бородянка, Київська обл. Україна
Репутація: 2220
|
4 роки назад купив на базарі , в цьому році дав перші плоди штук 20 залишили. Смак солодкий з ледь помітною кислотою, пахне не яскраво але персик, Коли весною всі моі персики потерпали від кучерявості, цей відбув легесеньким переляком кучерявість майже не вразила .
У кого які припущення що до сорту. |
|||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#10 | ||
|
|||
Эдуард
Адреса: Краснодар
Репутація: 1003
|
В 2019 году спилил в саду взрослую сливу, и она пустила побеги. На них заокулировал вкусный и сочный персик ХЗЧ , растущий у знакомого. Созревает в Краснодаре в третьей декаде июля.
Просьба форумчанам посмотреть фото, может кто опознает что это за сорт персика?
Користувач сказав дякую: |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Допоможіть визначити сорт яблуні! | Сорти яблуні | |||
Допоможіть визначити сорт винограду! | Обговорення сортів винограду | |||
Допоможіть визначити сорт груші! | Сорти груші | |||
Допоможіть визначити сорт абрикоса | Сорти абрикоси | |||
Допоможіть визначити сорт инжиру | Сорти інжиру |