Довідка |
Календар |
|
Здоров'я та добробут Обговоріть все, що стосується вашого здоров'я та добробуту, у цьому розділі форуму. |
Відповідь |
Опції теми |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Авторитет
Адреса: Сумы
Репутація: 14591
|
Прошу помощи по информации.У меня скопилась штук 20 очков в металлической оправе, у которых обломана одна из дужек.Мастерские ремонтировать не хотят,приходиться покупать новые очки,хотя в поломанных и стекла и основная часть оправы в хорошем состоянии.По инету купить отдельно дужки пока не удалось.Подскажите,может быть кто то знает соответственные сайты или сайты на али экспресс.
С уважением,Олег.
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Гуру
Адреса: Кіровоградська обл м.Знам'янка 48°43' сш 32°40' вд 210 у.м.
Репутація: 61174
|
Цитата:
7 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#3 | ||
|
|||
Старожил
Адреса: Трасса Киев-Чернигов
Репутація: 2840
|
Цитата:
3 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#4 | ||
|
|||
Еліта
Адреса: Кам'янеччина, Сокіл. Був Донецьк
Репутація: 10487
|
Останні окуляри стали мені 2010 гривень...причому оправу вибирав подешевше...
|
||
![]() |
3 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#5 | ||
|
|||
Старожил
Адреса: Україна, Світловодськ
Репутація: 117576
|
Де ви всі їх знаходите, такі "дешеві"(((. Вже треті собі беру - готові, ношу зазвичай 3-4роки, на фото - останні, місяць тому за 270грн купив в місцевому магазині "Оптика". Китай, і що? Але легенькі, не ламаються, якщо по них не ходити, лінзи - пластик, але непоганий,за три роки не помутнів, трохи, як зазвичай попсувала кохана болгарка, тому довелося купляти нові. Якщо лінзи скляні, то ще дешевші, але важчі помітно, у мене вже+4, тому перейшов на пластик.І так, беру одну модель і тепер у мене є запасні частини до них.
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Еліта
Адреса: Україна, Харків
Записів у блозі: 42
Репутація: 36248
|
+7. Готові вже давно не купити. А ті, що роблять на замовлення, дійсно, дешевше 2000 не буде. Це ще дешево.
9 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#7 | ||
|
|||
Еліта
Адреса: Кам'янеччина, Сокіл. Був Донецьк
Репутація: 10487
|
Зайшов у той салон, дівкИ мене на своїх прибамбасах перевірили, виписали рецепт взяли задаток.А через півгодини передзвонили, щоб зайшов- майстер у них десь далеко сидить,не повірив, що не помилка- така велика різниця в діоптріях...А ви кажете- підійшов та купив...
Попередні коштували 400 гривень при долларі по 8...десять років тому.Ціна практично не змінилась.Я окулярами користуюсь тільки при работі на комп"ютері, читаю та ходжу по вулиці без них, може, тому вони стільки відслужили. ЗИ на перших окулярах в 13 році дужка гавкнулась через пару місяців, поміняли без розмов- скельця від перших поставили. ---------- оправа польска, скло італійське якесь хитромудре |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Еліта
Адреса: Україна, Харків
Записів у блозі: 42
Репутація: 36248
|
Хіба я таке казала? В мене дві пари. В одних (+4) ходжу, бо без окулярів оступатимуся. В других (+7) читаю та біля компа. Навіть +7 вже не завжди проходять. Інколи додатково приходиться лупу брати. Скло, звичайно, довше носиться. Але такі великі діоптрії і скло... в мене дірки на носі будуть.
7 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#9 | ||
|
|||
Старожил
Адреса: Україна, Світловодськ
Репутація: 117576
|
Здається,це в Харкові. Може я щось не так розумію... https://prom.ua/ua/p1670665881-ochki...4%3A%2044134_1
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#10 | ||
|
|||
Гуру
Адреса: Нікополь
Репутація: 34926
|
Якраз із-за помутніння лінзи приходиться мінять окуляри,зазвичай вистачає тільки на один сезон.Можливо я не вмію вибирати,пробувала і пластик і скло по ціні 250-260гр.Років декілька пробувала замовляти дорогі окуляри,результат був такий же.
6 користувача(ів) сказали дякую: |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Засоби індивідуального захисту (респіратори, маски, окуляри, рукавиці тощо) | Інструменти та техніка | |||
Сорта винограда для новичка для садово-огородного использования | Питання новачків | |||
Пластиковые баки для полива (не для питьевой воды) | Питання новачків | |||
Установка для отбора вина из емкости без вреда для остатков от vvk | Виноробство |