Довідка |
Календар |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Кережене Людмила
Адреса: РФ, Калининград (Прибалтика) 54*43"N 20*25"E.
Репутація: 47441
|
Полным ходом идет созревание Мэллинг Промис. Ягода красивой конической формы, крупная. Ярко выражен малинный аромат, вкус сладко-кислый. Дает много поросли (для размножения -
![]() Плодовые веточки располагаются равномерно по всей длине побега, начиная от высоты ок.40 см.
22 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#2 | |||
|
||||
За Єдину УкраЇну
Адреса: Днепрорудный,Запорожская обл.
Записів у блозі: 5
Репутація: 9700
|
Сегодня подарили на пробу 4 саженца , зашел почитать,что-к-чему,а здесь....
![]() Значит посадим,и сами будем писать ![]() ---------- Сегодня подарили на пробу 4 саженца , зашел почитать,что-к-чему,а здесь.... ![]() Значит посадим,и сами будем писать ![]()
![]() |
#4 | ||
|
|||
Новачок
Адреса: Запороги
Репутація: 67
|
Один з найбільш рясно плодоносних сортів англійської селекції. Кущ середньої висоти, стисненого типу, дає безліч нащадків. Однорічні пагони середні і тонкі, з короткими міжвузлями, неопушені, без воскового нальоту. Ягоди великі (2,4-5,2 г - це реальний розмір, без добрива), одномірні, світло- червоні, яскраві, конічні за формою. Ягоди транспортабельні, з добрим смаком і чудовим ароматом.
|
||
![]() |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Malling Opal | Сорти суниці НСД | |||
Malling Freya (EM 6413/59) | Сорти малини | |||
Malling Pearl | Сорти суниці НСД | |||