Довідка |
Календар |
|
Про сайт та форум Офіційні повідомлення, зауваження, побажання щодо роботи сайту та форуму. |
Відповідь |
Опції теми |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Землероб-винороб
Адреса: м.Дніпропетровськ, Україна
Записів у блозі: 52
Репутація: 71412
|
Хлопці, я тільки що розмовляв з Віталіем - потрібно заплатити в Англію десь усього $200,00.
Пропоную назбирати ці гроші проміж нас - підтримаємо Форум! ![]() Нехай Віталій напише номер своєї карки Приватбанка - і хто смята за потрібне, переведе на неї гривень по 50...70 - так і назбираємо. Картки майже в усіх є, системою "Приват24" всі вміємо користуватися - так що за день-два вирішим проблему. Хто був дятлом - не знаю, але де його дупло - для мене зрозуміло.
Мои статьи по виноделию – А где вы успели нажить себе так много врагов? – Для этого не надо быть гением. Делай свое дело, говори правду, не подхалимствуй – и этого вполне достаточно, чтобы любая шавка облаяла тебя из-под каждого забора. (В.Пикуль, "Честь имею") |
|||
![]() |
8 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Приходько Александр
|
Шок! Какую еще лицензию??? Зачем?
Если надо деньги, будем скидываться. Будем делать все, что бы форум жил! Виталий, что надо для этого сделать?
5 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Приходько Александр
|
Нема питань, картки що правда в мене поки що немає, я переведу прямо з банку.
Тому потрібна більш повна інформація.
![]() |
#4 | |||
|
||||
Землероб-винороб
|
Тю, а я думав, що цей банк усій Вкраїні свої картки роздав.
![]() Рекомендую, між іншим. Заводиш їхню картку, регішся в Приват-24, і з домашнього компу маєш свій банковий термінал. Так... Його картка № 6762462038295546 Я вже капнув трошки. ![]()
Мои статьи по виноделию – А где вы успели нажить себе так много врагов? – Для этого не надо быть гением. Делай свое дело, говори правду, не подхалимствуй – и этого вполне достаточно, чтобы любая шавка облаяла тебя из-под каждого забора. (В.Пикуль, "Честь имею") |
|||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Член Клуба виноградарей и садоводов
Адреса: г. Покров Днепр. обл.
Репутація: 7796
|
ПОДДЕРЖИМ ФОРУМ!
Платить за форум не должно быть новостью ведь большинство виноградарей выписывают Газеты, Журналы и спокойно ведь платят. Форум – тот же журнал с картинками, мнениями, обновлениями и жаркими пылкими дискуссиями. ВОПРОС: До какого числа должны быть собраны деньги??? |
|||
![]() |
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Член Клуба виноградарей и садоводов
|
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
|||
Гость
|
Цитата:
На Воблу лицензию ![]() Могу посоветовать ЗЫ деньгами к сожалению не помогу, у самого сайты кушать просют ![]() |
||
Користувач сказав дякую: |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Землероб-винороб
|
Хлопці, ніхто ніяких дат не встановлював... Думаю, за тиждень треба назбирати.
Назбираємо! ![]()
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Винороб-Аматор
|
За такий хворум грошей не шкода)) зберем льогко ! але дятла треба вичислить I крила нахвiг вiдiрвать!
ще питання, а що ми порушили хворумом, щось я не допетраю, ми ж украiнське законодавство не порушуемо? |
|||
![]() |
3 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Землероб-винороб
|
При чом тут українське законодавство?
Агліцька фірма-розробник капає хостеру, а той не розбирається - відключить нахвіг.. У них там строго з неліцензійним ПО.
|||
![]() |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Запитання, зауваження, побажання по сайту | Про сайт та форум | |||
Люди, сайти та видання, що крадуть інформацію з нашого сайту | Відгуки |