Довідка |
Календар |
|
Препарати Пестициди (фунгіциди, гербіциди, інсектициди, акарициди, нематоциди, РРР тощо), а також інші препарати |
Відповідь |
Опції теми |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Заблокирован
Адреса: Московская область
Репутація: 152
|
Добрый день,
пожалуйста, помогите новичку составить схему обработок, виноград в теплице, зацветает, дожди льют беспрерывно новый заказ получу не скоро, сейчас в наличии: Пергадо R 270 Ревус Топ 500 Орвего Док Про Квадріс Топ 325 Луны Эксп и Сенсейш Топсин М Тельдор Скор Хорус Уже была обработка 13.05. Квадрис Топ 26.05. Док Про+Топсин Что дальше делать, виноград зацветает? ---------- Я планировала сейчас до цветения Ревус Топ во время цветения Луна Эксп+Скор+Хорус горох Квадрис +Тельдор Последняя Луна Сенс+Орвего ---------- Не маловато сейчас один Ревус Топ? |
|||
![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Авторитет
Адреса: г.Ефремов Тульской области (53,14\38,07; h= 216м)
Записів у блозі: 6
Репутація: 18220
|
Цитата:
Лена, для меня Ваш список препаратов (для теплицы) выглядит пугающе. Неужели в Ваших условиях виноград в теплице болеет всем, чем только можно? Я, конечно, южнее Вас, но за шесть лет "тепличного" опыта наблюдал только оидиум в затенённой части. И это практически без обработок (только листовые подкормки монофосфатом калия)... Может и у Вас страхи надуманные, и будет достаточно пары обработок от оидиума/гнилей, а то и вовсе одного МКФ? С уважением, Юрий. |
|||
![]() |
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Авторитет
Адреса: г.Ефремов Тульской области (53,14\38,07; h= 216м)
Записів у блозі: 6
Репутація: 18220
|
Цитата:
В конце цветения я бы дал Луну эксп., а перед смыканием ягод - Тельдор. Ну и МКФ (с 1 до 2%) по листу не помешает, начиная со стадии гороха. А главное - не загущайте и проветривайте теплицу (я к цветению вообще снимаю торцы поликарбонатной теплицы). С уважением, Юрий. |
|||
![]() |
5 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Цитата:
Теплица обычная поликарбонатная, а вода на дорожках потому что грунтовые воды близко и дождей много. |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
|||
Член Клубу виноградарів та садівників
Адреса: недалеко від Львова.
Репутація: 79443
|
Цитата:
|
||
![]() |
4 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
|||
|
Цитата:
|
||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Гуру
Адреса: Кіровоградська обл м.Знам'янка 48°43' сш 32°40' вд 210 у.м.
Репутація: 61174
|
Цитата:
У Вас також шаблон? Особливо подобається, обов'язковою умовою є - забути за виноград взагалі і вирощувати овочі. Тільки останні кілька років я питаю у Вас,кожного сезону, яку кількість і які препарати маєте на увазі??? Просто гіпотетичні "такі препарати"??? це зовсім смішно, Тарасович. А як би сподобалось ВАМ, така рекомендація - А такі як Юпітер будуть рости можливо зовсім без обробок ...це добра порада?...можливо Петро Іванович вибере не "такі препарати" він не новачок у роботі на землі,наскільки я розумію... як великий знавець ззр порекомендуйте йому щось для прикладу, ну не бажає він вирощувати одні овочі Останній раз редагувалося татьяна 111; 19.11.2022 в 19:24. |
|||
![]() |
7 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#10 | ||
|
|||
|
Цитата:
|
||
![]() |
3 користувача(ів) сказали дякую: |
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Вирощування винограду у захищеному ґрунті | Догляд за виноградником | |||
Схеми та програми обробки виноградника (Pest and disease management guidelines for grapes) | Препарати | |||
Засоби захисту рослин: підозри на фальсифікат | Препарати | |||
Технічні сорти. Схеми посадки, формування, навантаження | Шпалери та формування | |||
День поля “Основи агротехніки винограду в закритому ґрунті” | Семінари та зустрічі (виноград, вино) |