Довідка |
Календар |
![]() |
#1 | ||
|
|||
Завсідник
Адреса: Живу в Харькове,усадьба в Богодуховском р-не
Репутація: 1137
|
Куплю саженцы скороплодного тонкокорого грецкогоо ореха
|
||
![]() |
3 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Старожил
Адреса: м.Дунаївці Хмельницької обл.
Записів у блозі: 9
Репутація: 5327
|
Дуже цікавлюсь горіхами. Планую власний сад проте скороплідних горіхів не хочу. Хочу звичайні горіхи але рясні, тонкокорі та білі всередині. Пошуком кращих форм займаюсь протягом кількох років. Виділив з місцевих горіхів оригінальне дерево і буду займатись щепленням.(Взагалі всі сорти горіхів виділені з місцевих форм).
В цьому році провів перше щеплення - результат 0 ![]() Проте буду вдосконалювати технологію і не втрачаю оптимізму. В інтернеті знайшов наступне ![]() http://linard.com.ua/ |
|||
![]() |
5 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#3 | ||
|
|||
Старожил
Адреса: Івано-Франківськ
Репутація: 3645
|
Куплю 2-3 саджанця грецького горіха бажано Чернівецької селекції, сіянці не цікавлять.
|
||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#4 | ||
|
|||
Старожил
|
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
|||
Завсідник
Адреса: Ужгород
Репутація: 704
|
Хто знає де можна купити саджанець чорного горіха?
|
||
![]() |
2 користувача(ів) сказали дякую: |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Старожил
Адреса: Україна, Івано-Франківська обл. Коломийський р-н
Репутація: 4281
|
Куплю саджанець (може і кілька штук) скороплідного грецького горіха.
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
|||
Старожил
|
Куплю, обміняю, декілька плодів скороплідного грецького горіха з світлим ядром, також цікавлять інші горіхи з врожайних форм звичайного грецького горіха.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Місцевий
Адреса: Черкащина, центр
Репутація: 1916
|
Є пару тисяч горішків ведмежої ліщини(горіх ведмежий, турецька ліщина), Урожаю 2018 року, фасовані по 100 шт. Продам чи можу обміняти на саджанці фундука. Треба сорти Дар Павленка, Караманівський, Пирожок, Гарібальді, Галле.
|
|||
![]() |
Користувач сказав дякую: |
![]() |
#10 | ||
|
|||
Гость
|
Хочу купити Крупноплідний Фундук, щось подібне до Трухеса, ТРАПЕЗУНД, Гігант Трушеса, Вебба, Гігант Гале, Караманівський, Єкатерина, Находка, Московський Рубін, Пушкінський, Шедевр, Бомба... Сорта які дають горіхи до 2,5 см я маю...Тому шукаю сорта , які дають горіхи до 3 см і більше...
|
||
Відповідь |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Обмін, купівля-продаж насіння та розсади овочевих культур. Відгуки про постачальників | Барахолка | |||
Обмін, купівля-продаж посадкового матеріалу субтропічних культур | Барахолка | |||
Купівля посадкового матеріалу городніх та квіткових культур, відгуки про виробників та постачальників | Барахолка | |||
Стандарти якості посадкового матеріалу ягідних та плодових культур | Про посадковий матеріал | |||
Потрібна думка фахівців щодо збереження посадкового матеріалу | Розмноження винограду |